Kalimah Allah In Facebook Captcha

Assalammualaikum pengikut setia PSP,

Hari ni admin nak tunjuk satu screenshot
Captcha yang admin dapat apabila hendak share link di Facebook. Facebook Captcha adalah sejenis bakteria, eh.. salah, haha. Kepada sesiapa yang belum tahu, Facebook Captcha ni sebenarnya untuk membasmi SPAM. Ape pulak SPAM? Pegi tanya pakcik google eh?

Okay, masuk kat tajuk atas semula, admin terkejut apabila munculnya nama / Allah di Facebook Captcha. Kenapa nama Allah ada disini? Kenapa nama Allah digunakan? Takkan tiada huruf lain, ayat lain? Kenapa kalimah Allah yang Facebook Captcha ni keluarkan? Ada sesiapa yang nak beri komen?

p/s : Sekarang banyak barang yang seiras2 kalimah Allah ni kan? Kenapa agaknya? Hujung dunia semakin hampir.. Astagfirullah..

8 comments

kafir laknat kafir laknat... liciknya kafir laknat... dia buat camni so perkataan Allah nanti leh dicantum2 ngan perkataan lain bermaksud untuk mempermainkannya... nauzubillah! astaghfirullah!



oh ya! saya dari sini ^_^

Tu yang sengaja dia orang buat tu,,macam takde huruf lain je...

nak mencarut mesti tak dibenarkan kat sini kann? huhu.. dunia nak kiamat dah ni.. haish..

jom singgah dan bace:
blogspot makin kejam

jom like page ni:
Secret Propaganda

waa, memang sengaja la tu..

hurmm...kalau bnda ni btul lah kan.mmg tak elok sungguh dorang buat gini.:(
nak header blog free??mai singgah blog saya!
http://matalebam.blogspot.com

mudah-mudahan org yg buat tu mendapat hidayah drpd Allah...tq kpd dia sbb nak famouskan Islam...

Hmm Actually Aku lak jumpa perkataan "dajjal" mase nk type captha... Ape agknye muslihat dorang ek?? Sori lpe nk ambil screenshot -_-"


EmoticonEmoticon